Luxe Horlogekist met gravure Luxe Horlogekist met gravure Luxe Horlogekist met gravure Luxe Horlogekist met gravure Luxe Horlogekist met gravure
Luxe Horlogekist met gravure Luxe Horlogekist met gravure Luxe Horlogekist met gravure Luxe Horlogekist met gravure Luxe Horlogekist met gravure
Luxe Horlogekist met gravure
0 Review | Review toevoegen
Is jouw partner, vriend of kennis een echte horlogeliefhebber? Met onze handige ontwerptool personaliseer je deze horlogekist naar wens.

Artikelnummer

HK3-1

Verzendkosten

€ 6,95

Standaard levertijd

Voor 14.00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden

€ 39,95
€ 24,95
Prijs per stuk
Variatie: Luxe Horlogekist met gravure
Aantal: 
Bestellen
 
Luxe Horlogekist met gravure

Hoe werkt het?
Klik op personaliseren en maak deze horlogekist helemaal zoals jij dat wilt! Iedere tekst of naam en heel veel keuze uit allerlei leuke designs maken jouw cadeau uniek. Daarna bestel je eenvoudig en gaan wij met jouw persoonlijke cadeau aan de slag.

Meer informatie over deze gegraveerde horlogekist:
Materiaal: kunstleer, suède en glazen deksel
Opbergruimte: 3 horloges (45mm ruimte per kussentje)
Afmeting: 16 x 11 x 8 cm
Geschikt voor horloges met een diameter van maximaal 47 mm.
 

Een luxe horloge kist voor 10 horloges is een prachtig en praktisch geschenk voor iedereen die van horloges houdt. De kist is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer, hout en glas, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

De kist biedt plaats aan 10 horloges en is voorzien van zachte kussens om de horloges veilig en beschermd te houden. De kist is bovendien afsluitbaar, wat extra beveiliging biedt voor de horloges.

De gravure en personalisatie maken de horlogekist extra speciaal. Je kunt ervoor kiezen om de kist te laten graveren met een naam, initialen, datum of een persoonlijke boodschap. Dit maakt de kist uniek en persoonlijk en zorgt ervoor dat de ontvanger altijd aan jou denkt wanneer hij of zij de kist gebruikt.

Een luxe horlogekist met gravure en personalisatie is een waardevol en tijdloos geschenk dat zeker in de smaak zal vallen bij horlogeliefhebbers. Het biedt niet alleen een veilige opslagplaats voor de horloges, maar ook een persoonlijk tintje en een prachtige uitstraling.Personalisatie: jouw persoonlijke tekst wordt in het glas van de horlogekist gegraveerd. De kleur van de gravure is grijs en kan iets afwijken van de voorbeeldafbeelding.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.