Melktandendoosje met gravure Melktandendoosje met gravure Melktandendoosje met gravure Melktandendoosje met gravure Melktandendoosje met gravure
Melktandendoosje met gravure Melktandendoosje met gravure Melktandendoosje met gravure Melktandendoosje met gravure Melktandendoosje met gravure
Melktandendoosje met gravure
0 Review | Review toevoegen
Melktandendoosje met gravure is een geweldig cadeau voor uw kinderen. Als ze opgroeien, is het een goed geheugen. Elke melktand is uniek voor het kind. Het bespaart de gedenkwaardige momenten over de

Artikelnummer

Tand001

Verzendkosten

€ 4,95

Standaard levertijd

Voor 14.00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden

€ 24,95
€ 19,95
Prijs per stuk
Variatie: Melktandendoosje met gravure
Aantal: 
Bestellen
 
Melktandendoosje met gravure 

Hoe werkt het?
Klik op personaliseren en maak deze Melktandendoosje met gravure helemaal zoals jij dat wilt! Iedere tekst of naam en heel veel keuze uit allerlei leuke designs maken jouw cadeau uniek. Daarna bestel je eenvoudig je gepersonaliseerde tandendoosje met gravure en gaan wij met jouw persoonlijke cadeau aan de slag.
 

Een rond blank houten tandendoosje met gravure is een prachtig en symbolisch item om de eerste tanden van een kind te bewaren. Dit tandendoosje is gemaakt van hoogwaardig blank hout, waardoor het een natuurlijke en tijdloze uitstraling heeft. De ronde vorm symboliseert eenheid en continuïteit, terwijl de gravure op het deksel een persoonlijk tintje geeft.

Het tandendoosje biedt een veilige en speciale plek om de eerste tanden van een kind te bewaren. Het is ontworpen met een stevig deksel dat stevig sluit, waardoor de tanden goed beschermd blijven tegen beschadiging of verlies. Het gebruik van blank hout als materiaal zorgt ervoor dat het tandendoosje duurzaam is en lang meegaat, waardoor het een waardevol erfstuk kan worden.

De gravure op het deksel van het tandendoosje voegt een persoonlijk en uniek element toe. Het kan de naam van het kind, de geboortedatum of een speciale boodschap bevatten. Deze gravure maakt het tandendoosje extra bijzonder en kan dienen als een herinnering aan de tandjes die het kind verliest tijdens het opgroeien.

Het tandendoosje heeft een praktische en functionele vormgeving. De ronde vorm maakt het gemakkelijk om het tandendoosje op te bergen of mee te nemen, bijvoorbeeld tijdens reizen of verhuizingen. Het compacte formaat zorgt ervoor dat het tandendoosje niet te veel ruimte inneemt, terwijl het toch voldoende capaciteit heeft om alle melktandjes van het kind op te bergen.

Bij het openen van het tandendoosje wordt een innerlijke emotie gewekt. Elk tandje dat zorgvuldig in het doosje is geplaatst, vertelt een verhaal van de groei en ontwikkeling van het kind. Het doosje kan ouders nostalgische gevoelens bezorgen, hen herinneren aan de tijden dat hun kind nog klein was en helpt hen die kostbare momenten te koesteren.

Naast het bewaren van de tandjes, kan dit tandendoosje ook dienen als een educatief hulpmiddel. Het biedt ouders de mogelijkheid om de tanden aan hun kind te laten zien en hen te leren over het belang van goede mondhygiëne en tandverzorging. Het kan ook gebruikt worden als een gespreksaanzet om herinneringen op te halen en verhalen te delen over de kindertijd van het kind.

In de loop der jaren zal het tandendoosje een tastbaar aandenken worden aan de vroege jaren van het kind. Het kan worden doorgegeven van generatie op generatie, waardoor een gevoel van verbondenheid en traditie ontstaat. Het doosje kan een symbool worden voor familiegeschiedenis en een blijvende herinnering aan de liefde en zorg die ouders hebben voor hun kinderen.Meer informatie over deze gegraveerde Melktandendoosje met gravure :
Materiaal: blanken hout
Afmeting:12X 12  x 3 cm

Personalisatie: jouw persoonlijke tekst wordt op de voorkant van de houder gegraveerd.. De kleur van de gravure is donkerbruin en kan iets afwijken van de voorbeeldafbeelding. De gravure kan gemaakt worden op de gehele doos.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.