houten loopfiets met naam houten loopfiets met naam houten loopfiets met naam houten loopfiets met naam houten loopfiets met naam
houten loopfiets met naam houten loopfiets met naam houten loopfiets met naam houten loopfiets met naam houten loopfiets met naam
houten loopfiets met naam
0 Review | Review toevoegen
Ontdek de magie van de houten loopfiets: tijdloos design, eco-vriendelijk en perfect voor de eerste stappen naar avontuur!

Artikelnummer

Loopfiets01

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

Voor 14.00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden

€ 79,99
€ 69,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

houten loopfiets met naam

Ontdek de Magie van Beweging met de Houten Loopfiets met naam

De Perfecte Introductie tot Avontuurlijke Mobiliteit

Een Tijdloos Speelgoed dat Generaties Lang Blijft Betoveren

In een wereld waar technologie de boventoon voert en kinderen steeds meer worden verleid door schermen, blijft er iets magisch aan het eenvoudige plezier van een houten loopfiets. Met de betoverende houten loopfiets met naam krijgen kinderen niet alleen een stukje speelgoed, maar ook een metgezel die hen helpt bij het ontdekken van de wereld om hen heen, terwijl ze hun evenwicht en coördinatie ontwikkelen.

De houten loopfiets met naamis meer dan alleen een voertuig om van A naar B te komen. Het is een instrument van verkenning, een springplank naar avontuur, en een bron van eindeloos plezier. Met zijn klassieke ontwerp en duurzame constructie belichaamt deze loopfiets een tijdloze esthetiek die nooit uit de mode raakt.

Duurzaamheid Gekoppeld aan Eindeloos Plezier

Gemaakt van hoogwaardig hout en met zorgvuldig vakmanschap vervaardigd, is de houten loopfiets met naam niet alleen een lust voor het oog, maar ook een verantwoorde keuze voor ouders die waarde hechten aan duurzaamheid en kwaliteit. In tegenstelling tot plastic varianten die snel verslijten, is deze loopfiets gebouwd om generaties lang mee te gaan, waardoor het een erfstuk wordt dat van kind op kind kan worden doorgegeven.

Het minimalistische ontwerp van de houten loopfiets bevordert de verbeelding en creativiteit van kinderen, die vrij zijn om hun eigen avonturen te bedenken terwijl ze de wereld verkennen op hun eigen tempo. Met elke trap ontwikkelen ze niet alleen hun motorische vaardigheden, maar ook een gevoel van zelfvertrouwen en onafhankelijkheid dat hen voorbereidt op verdere fietsavonturen in de toekomst.

Een onvergetelijk geschenk voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een verjaardag, een feestdag of gewoon een spontane verrassing, de houten loopfiets met naam is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. In een wereld van overvloedige plastic speelgoed biedt deze loopfiets een verfrissend alternatief dat zowel ouders als kinderen zal bekoren.

Het toevoegen van een gepersonaliseerde naam aan de loopfiets maakt het extra speciaal, waardoor het niet alleen een speelgoed is, maar ook een geliefd bezit dat een speciale plaats in het hart van het kind zal innemen. Met de houten loopfiets met naam geef je niet alleen een cadeau, maar creëer je ook herinneringen die een leven lang meegaan.

In een wereld die steeds sneller lijkt te draaien, biedt de eenvoudige vreugde van een houten loopfiets een welkome verademing. Met de houten loopfiets met naam kunnen kinderen de magie van beweging ontdekken op hun eigen tempo, terwijl ze herinneringen maken die een leven lang meegaan.

Hoe werkt het?

Klik op personaliseren en maak deze houten loopfiets met naam helemaal zoals jij dat wilt! Iedere tekst of naam en heel veel keuze uit allerlei leuke designs maken jouw cadeau uniek. Daarna bestel je eenvoudig en gaan wij met jouw persoonlijke cadeau aan de slag. leuk om te geven.... 

Meer informatie over deze houten loopfiets met naam:
  • Hoogwaardig houten fiets
  • Als een ideale overgang van driewieler naar tweewieler
  • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
  • Afmetingen: 90 x 36 x 52 cm
  • Kleur: hout/zwart
  • Materiaal: hout/kunststof/schuim
  • In hoogte verstelbare zadel
  • Met kunststof velgen en schuimrubber banden
  • Traint motoriek, coördinatie, evenwichtsgevoel enz.
  • Robuust en gemakkelijk schoon te maken

Personalisatie: jouw persoonlijke boodschap wordt gegraveerd in op het stuur aan de voorkant. De kleur van de lasergravure is bruin (houtkleur) en kan iets afwijken van de voorbeeldafbeelding.
 

U ontvangt een leuke en kwalitatief hoogwaardig houten loopfiets - natuurlijk materiaal. Deze stoere houten loopfiets is de ideale overstap van een driewieler naar een tweewieler met pedalen. Met de loopfiets leren kinderen spelenderwijs om de fiets afwisselend met beide benen vooruit te bewegen, en later om hun even- wicht te bewaren zonder dat de benen contact maken met de grond. Met deze leuke houten fiets leren de kinderen een coördinatie te vinden tussen de voorwaartse beweg- ingen van de benen en de sturende bewegingen van de armen - en dat met heel veel lol. En niet vergeten: laat uw kind niet zonder toezicht of in het verkeer rijden. Extra beschermende kleding is dan ook erg nuttig, d.w.z. een helm, knie- en elleboog- beschermers. En met deze uitrusting zal het leersucces op de loopfiets groot zijn. Naast het onder de knie krijgen van de fiets, leert het kind ook situaties in te schatten en voorzichtig te zijn. Veelzijdig en sportief houten fiets voor peuters! 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.